Ljubomir T. Dević tar till orda

Ljubomir T. Dević tar till orda

Om bloggen

Läraren, författaren och whistleblowern Ljubomir T. Dević debatterar samhällsaktuella, kulturhistoriska och humanistiska frågor. Han publicerar även krönikor, debattartiklar, reportage, noveller, dikter med mera på sin blogg. Välkomna till en insiktsfull, reflekterande och nyanserad mötesplats inför framtiden - en hållbar värld över gränser utan mainstreammedias påverkan och propaganda!

Kandidatpresentation, SKP - Malmö

SKP - MalmöPosted by Ljubomir T. Dević Sat, May 05, 2018 17:59:53
Humilde Liliana Del Carmen De Filippi Montecinos
Är med i partiet sedan 1982/ 83. Lokalvårdare till yrket. Intresserad av att stärka kvinnans roll i samhällspolitiska livet, ungdomsproblematiken, äldres rätt i samhället, jämlikhets- och jämställdhetsfrågor, respekt och tolerans, klassfrågor m.m. Hon var inte med i det kommunistiska partiet i Chile, men sympatiserade med det.


Victor Diaz De Filippi

Är en svensk politiker. F.d. partiordförande för Sveriges Kommunistiska Parti (SKP), nu blott verksam inom partistyrelsen. Victor har de senaste åren varit med i Radio Kommunist minst lika ofta som partikollegan Jan Jönsson.Ljubomir Tomislav Dević

Är med i partiet sedan 2017. Lärare till yrket. Intresserad av samhällspolitiska frågor såsom skol-, sjukvårds- och utrikespolitik, men också Central-, Öst- och Sydeuropafrågor. Debattör, whistleblower, författare, poet och kulturskapare till vardags.Fredde Jönsson
Journalist från Arlöv. Är intresserad av politik, IT och media. Far till en dotter.Håkan Jönsson
Partisekreterare i Sveriges Kommunistiska Parti. Invald i Byggnads Skånes styrelse sedan mars 2016.


Jan Jönsson
Är en svensk kommunistisk politiker och radiopratare i Radio Kommunist. Mellan 2002 och 2006 var han partiledare för Sveriges Kommunistiska Parti (SKP). Har arbetat som lärare och snickare och kandiderade bland annat till Malmö kommunfullmäktige 2006 som en av partiets två toppkandidater.

_____________
Text och bild: Ljubomir T Dević.  • Comments(0)//ljubomirsblogg.kosoric-lijovic.com/#post411