Ljubomir T. Dević tar till orda

Ljubomir T. Dević tar till orda

Om bloggen

Läraren, författaren och whistleblowern Ljubomir T. Dević debatterar samhällsaktuella, kulturhistoriska och humanistiska frågor. Han publicerar även krönikor, debattartiklar, reportage, noveller, dikter med mera på sin blogg. Välkomna till en insiktsfull, reflekterande och nyanserad mötesplats inför framtiden - en hållbar värld över gränser utan mainstreammedias påverkan och propaganda!

Tiggeriförbud eller inte?

Svenska rättsväsendetPosted by Ljubomir T. Dević Tue, January 03, 2017 01:13:26

På frågan om man ska införa ett tiggeriförbud i Sverige såsom man gjort i de övriga skandinaviska länderna, förutom Finland, är svaret: Nej!

Det är varken upp till oss att dryfta eller besluta. Det är således inte en fråga av jordisk art, utan tvärt om världslig. Hur skulle man själv ha känt sig om man varit nödgad att be om pengar från nära och kära? Jag hade förväntat mig av mina fränder att de förstod mig och ställde upp maximalt. Om inte, så hade jag bett dem fara åt helvete.

När Jesus Kristus säger att han var hungrig och naken menar han att han är ett med de fattiga. Detta står att läsa om i Matteusevangeliet 25, om att han var hungrig, törstig, främling och fick hjälp.

I Jesu uttryck generellt finns inget utrymme för smädelser, hädelser, egenmäktiga hypoteser och spekulationer understödda av politiskt färgade lagar fabricerade av George Soros manipulerade mainstreamregeringar runt om i världen.

Samma sak gäller huruvida man önskar vaccinera sina barn, chippa sig, kartlägga sitt sexliv eller om man tänker ha flera barn tätt eller inte. För att inte nämna mediernas drev kring tiggeriförbud eller inte.

När man citerar bibeln blir man automatiskt dumförklarad av det politiskt korrekta Sverige, men när man gudlöst spyr galla över allt som ligger kyrkan nära lyfts man fram på piedestalen som om man vore en rosékung!

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA


_______________________________________________________
Denna artikel är även publicerad i:
- Expressen, 28 Aug 2016;
- Kvällsposten, 28 Aug 2016.  • Comments(0)//ljubomirsblogg.kosoric-lijovic.com/#post368