Блог ПРАВА НА РЕЧ

Блог ПРАВА НА РЕЧ

Двојезични часопис

Право на реч/ Rätt att orda публикује се у формату часописа као засебни бројеви (4 броја годишње). Као допуна томе започели смо блог, гдје ће се редовно објављивати чланци и репортаже. Архива старијих бројева је доступна за преузимање (доље) на овој страни. Право на реч/ Rätt att orda је такође на Facebook-у и Twitter-у. Ви сте добродошли да путем е-поште шаљете Ваше прилоге Уредништву у било ком тренутку. Међутим, ми задржавамо право да провјеримо, одбијемо да поставимо, уклонимо или измијенимо прилоге!

Контакт подаци

КонтактPosted by Ljubomir T. Dević Sun, September 07, 2014 21:13:04
Редакцију чине/ Љубомир Т. Девић, одговорни издавач, Малме - Шведска; Стана Младеновић, главни и одговорни уредник, Малме; Маргарета Девић, секретар редакције, Малме; Боривоје Д. Живковић, члан редакције, Малме; Драган Ђекић, члан, Малме; Лудмила Вахменина-Гренлунд, члан, Малме; Иванка Петровић, члан, Олофстрем (In memoriam); Божица Девић, члан, Бањалука, Република Српска (БиХ); Дописници/ Ранко Милосављевић, новинар, Крагујевац, Србија; Александар Петровић, новинар и фри-ленсер, Крагујевац (In memoriam).
___________________________________________________________
Ми у Праву на реч залагаћемо се убудуће за нет-издања — и то да бисмо смањили трошкове око штампања и дистрибуције часописа.
Послије сваког четвртог броја штампаћемо заједничку публикацију. Али све зависи од Вас драгих читаоца, претплатника и добровољних донатора, да ли ћемо ми у Праву на реч моћи да продужимо са нашим радом око часописа. Добродошли сте са приједлозима и идејама! Пишите нам на сљедећу адресу: devic@swipnet.se.
  • Comments(0)//blog-pravonarec.kosoric-lijovic.com/#post1